Kandidaten voordragen

U kunt nú kandidaten aandragen voor het Business Event Veenendaal 2023! Kent u een ondernemer die zich positief onderscheidt met zijn of haar bedrijf, dat gevestigd is in Veenendaal? Vul dan nu het aanmeldformulier in!

Dit zijn een aantal van de criteria waar de Voordrachtscommissie en de Jury naar kijken:
– Een goed en sociaal personeelsbeleid voeren
– Personeel inspireren en opleidingsmogelijkheden bieden
– Een opvallend PR- marketing beleid voeren
– Sociaal en maatschappelijk betrokken zijn in de vestigingsgemeente en/of daarbuiten
– Een innovatief en toekomstgericht beleid voeren
– Opvallende middelen creëren om klanten te binden
– Een Ambassadeursfunctie voor Veenendaal hebben
– Actief betrokken als onderneming bij het thema duurzaamheid
– Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dit voorjaar gaat de VoordrachtsCommissie beoordelen aan welke bedrijven gevraagd wordt een motivatieformulier in te vullen. Daarna beslist de Jury welke kanshebbers per categorie zij gaan bezoeken en welke ondernemers daadwerkelijk Genomineerd zullen worden. Medio juni maken we bekend welke ondernemers op 25 september 2023 als Genomineerde op het podium staan in Theater Lampegiet. Vanaf dat moment is het ook mogelijk toegangskaarten te kopen voor deze feestelijke ondernemersbijeenkomst.

Kandidaten voordragen

  • U kunt via onderstaand formulier kandidaten aandragen voor het Business Event Veenendaal bij de VoordrachtsCommissie. Deze bepaalt in een uitgebreid selectietraject welke bedrijven voorgedragen worden aan de deskundige jury. De juryleden bezoeken per categorie een aantal bedrijven en kiezen vervolgens de Genomineerden. Zij staan op 25 september 2023 op het podium, waar de winnaars bekendgemaakt worden.
  • Gegevens kandidaat

  • Gegevens aandrager